62

Bestämde mig för att bara umgås med mig själv idag. Ta vara lite på mig själv. Gömma mig i falskförhoppning och bara umgås med mig själv. Det fungerar fint och jag har tagit mina fina kängor runt i stan, på second hand turer & hittat mina bortglömda byxor. Lyssnat på "jag-är-ensam-och-det-fungerar-jävligt-bra" musik och känt mig ganska tillfreds med livet. Kryper upp i soffan med rött té, läser ut en till bok och sett ut lite fler filmer.

Imorgon jobbar jag igen och det känns ganska okej det med. Snart ska jag åka iväg i pärlan för att möta upp mina tjejer på café, dricka lite kaffe och prata sönder några timmar på den sista dagen i november för i år. Det känns också som väl vald tid. Och egentligen så behöver jag inte dig, så länge jag har mig själv.

61

Ibland undrar jag när jag glömde bort mig själv och så undrar jag hur någon kan påverka en så mycket att man faktiskt mår fysiskt illa i mellan åt. Det skrämmer mig så himla mycket och jag önskar så att jag ibland bara kunde släppa taget om precis allt. Men det är väl bara ännu ett sätt att försöka lura sig själv för det har jag aldrig uppnått hittills.

Nu ska jag lägga allt jobbigt på hyllan och baka med min familj. De är i alla fall mina absolut bästa vänner.


Källa Sunday secrets (tack lina!)

60

Ikväll dricks det glögg på knottet och sedan tar jag på mig klackarna för att dansa mig svettig ihop med mina bästa kamrater. Ni är så fina så jag får lite ont i hjärtat med er. Puss.

59

älskade, finaste syster. du kommer klara det här. det vet jag.
för jag kommer hålla handen hela vägen.


58

Precis som det ser ut utanför, precis så känns det inuti. Virvlande, kallt och ett fullständigt kaos.

57

Det är ju jävligt uppenbart att allt det här kommer gå käpp rätt åt helvete. Jag är bara så himla trött på att göra illa mig själv.

Snart kommer Siv och jag ligga tätt ihop på golvet och spinna inombords åt rött te, böcker över hela väggarna och målarfärg över händerna.

weheartit, som alltid. puss.

56

Efter min första jobbhelg dricker jag nu varm choklad med kanel (för det är faktiskt det godaste som finns, i princip) & tänker se ikapp lite filmer som jag längtat efter men inte hunnit se ännu. Sedan så pillar jag löjligt mycket på min Iphone. Vem sa att man inte blev lite lycklig av materiell förälskelse?!

I veckan ska jag även hämta ut min parfym som har kommit och hinna läsa lite. Har saknat det. Jag gillar inte att prioritera bort min valda ensamhet. Men om det ibland betyder skäggiga pussar, tja, då kan jag väl helt enkelt stå ut.


55

Jobbat 17-03 och "tycker du kan komma hit och köpa cigg (inte för att jag vill bättra på din cancer utan för att jag vill se dig lite)" & när du är sådär himla fin så gör det inte så mycket att håret luktar lite korv.


54

Ikväll blir det att se Hästpojken för fjärde gången gillt och dansa med mina fina tjejer. Torsdagspärlor.

"Cecelia"


genom love is a letter sent thousands of times. (som är den finaste av världar)

DEN SOM ÄNDÅ FICK VARA EN CECELIA EN ENDASTE GÅNG.

53

"Jag vet inte vad det ska bli av det här, men jag ger det ett försök. Det är så typiskt mig att sitta i novembermörkret och känna att livet inte kan fortsätta om inte en förändring sker. Jag brukar nöja mig med att färga håret, men jag kan inte hålla på att ändra på mig själv hela tiden när det är allt annat som behöver ändras på."

- otherfilthystories.

Regn i hjärnan. I hjärtat.
Vill bara höra din röst igen.
Som om det vore någon
tröst. men den här
ovissheten
klär mig inte.

Imagine there´s no heaven.

http://weheartit.com/entry/4975399http://weheartit.com/entry/4975396http://weheartit.com/entry/4975200http://weheartit.com/entry/4975154http://weheartit.com/entry/4975066http://weheartit.com/entry/4975017http://weheartit.com/entry/4974905http://weheartit.com/entry/4974838http://weheartit.com/entry/4974748http://weheartit.com/entry/4974402


(click on the images for sources)

52

Ge mig nobelpriset i skådespeleri.

FUCK YOU.

Lyssnar på det här & försöker intala mig själv att hålla huvudet ovanför vattenytan. Den här låten får mig att vilja bosätta mig i New York City, inspireras så mycket att jag till slut kan skriva den där boken & helt plötsligt så är det en käftsmäll till hela samhället och alla vi som lever i det.

Om jag fantiserar hade jag levt a lá sex and the city i en takvåning och den här låten skulle vara min signaturmelodi. För efter femtusen timmar av samma melodi börjar kroppen sakta fungera igen och ingenting spelar egentligen längre någon roll. Det är så viktigt att vara kompis med sig själv, tills dess. Puss.


(världens tjusigaste bilder från weheartit)

51

Try to keep it together.

Du & jag, systra mi.



Du & jag alfred, du och jag. ♥

Kan ju inte bara få nog av min skönhet, andra hälft och lillan. Inte nog med att hon är den härligaste jag vet, hon är ju otroligt läcker också och här tycker jag hon påminner lite om Martina (som också är jävligt snygg förstås) Ville mest bara tala om TYCKER SÅ HÄR MYCKET OM DIG.

Bilderna är dagsfärska hemma hos mimar där vi firat lite farsdag tillsammans.

Finaste pappa, jag älskar dig.

Min pappa är min absolut bästa kompis. Han hämtar oss om natten för att vi inte ska gå hem själva, har konserter i vardagsrummet tills vi båda ligger dubbelvikta i en hög på golvet, sjunger & spelar gitarr som ingen annan jag känner, har fortfarande en livs levande tolvåring inom sig. Han kommer på en massa roliga idéer som han sedan utför med barnslig entusiasm (och oj vad jag älskar honom för det), när han läste sagor var det alltid med största inlevelse och förvrängda röster så både malin och jag kiknade av skratt. Pappa har en tendens att alltid vara till hand för människor som behöver och jag känner ingen medmänskligare människa än just han. När man är som allra lyckligast finns pappa där för att glädjas tillsammans och när allting kränger för hårt så håller han en i handen.

Någon sa att alla inte har bra & fina föräldrar och att mors/fars dag inte borde finnas men då tänker jag att jag som har borde ta vara på det ännu mer. Älskade, finaste pappa. Jag älskar dig, inifrån & ut. Du är min bästa vän i hela världen.


Grattis på farsdag!

50

När hjärtat och hjärnan inte riktigt samarbetar och natten har alldeles för många timmar är det så himla skönt att vara bästa vän med min pappa. Då ligger man i sängen tills klockan blir två, sedan lagar man jätte god frukost ihop och har konserter i vardagsrummet tills båda tappar andan för pappa som Elvis faktiskt är himla roligt.


49

remember when i had to choose if i should keep you in my head or heart.

28 minuter av november.

Förstår inte när ensamhet blev så komplicerat. Det kanske beror på att jag inte vet om jag är ensam. Femtusen timmar i din säng på spotify, té och duntäcke och utan dig. utan mig.

Picture yourself in a boat on a river

Det är en ny värld som brer ut sig över staden när den kommer. Snön menar jag. Allting blir helt plötsligt så stilla & det är mer okej än någonsin att krypa upp i soffan med raggsockar och té i alldeles för stora koppar. Försöker läsa men får liksom inte riktigt någon ro.

Har suttit i mitt andra hem några timmar, druckit rött té med min bästa kamrat. Vi hade så mycket att ta igen eftersom hon numera inte bor i huset intill utan har börjat studera i en annan stad (aj). Som att kåren är precis lika löjlig som vi tänkt oss, att bo ensam är både fantastiskt och alldeles skrämmande, att det finns bra Hannor i Karlstad också, någons skäggstubb mot ens haka, om lejonkungen på vår gata (som för övrigt är Majas katt) & så har vi skrattat så jag fortfarande sitter med lite ont i magen. Jag hoppas den håller i till imorgon så jag blir lite påmind. Det fina med fina kamrater är att det är ljuvligt att se dem efter en lång tid och allting är precis som vanligt.

Det var min hemskt fina tisdag.

Imorgon går jag och jobbar andra dagen på mitt jobb, ja, ni hörde rätt. Jag är härmed inte inräknad i procenten av arbetslösa i landet. Hallelujah!



Picture yourself in a boat on a river. (från weheartit. mums)

48

Om några timmar åker jag till Varberg & firar min kusin som fyller 25. Andas den där luften som känns lite mer på kusten & träffar människor som jag tycker så himla mycket om. Tror den här helgen kan bli så hemskt fin.

Tills dess, puss.

(jag är numera rödhårig)

47

hjärtat sitter utanpå. slår inte som det brukar slå.

nyfärgat hår och bambilånga ben i pappas för stora tröja.
imorgon kommer jag stå på klipporna igen och sluta andas
för luften är så mycket starkare nära havet.
men ikväll tillåter jag mig själv att tänka på dig.
jag önskar fortfarande att det var jag och inte du,
men hur mycket jag än önskar
förblir det samma äckliga och läskiga verklighet
som slår en
rakt i ansiktet
hånskrattar

det är bara det att jag saknar dig så förbaskat mycket.
tills vi ses igen, puss min älskade.


46

Har umgåtts med mina ömma moder hela dagen. Passade på att äta lunch & ta igen lite borttappad tid nu när hon har höstlov och inte jag.

Inhandlade ett par pippi långstrump kängor jag suktat efter ett tag, ett par mocka kängor som är så sköna att jag vill ha dem på mig hela tiden, en svart, tight klänning till Patriks 25 års fest i helgen, ett par luffarvantar som är så jäkla snyggt, uppdaterade min sminkhylla lite & en ny hårfärg som jag tänkte prova ikväll. Jag kanske gråter imorgon men trots allt är det ju bara lite hår.


Så nu känner jag mig lite som en ny männuska, vem sa att materiell förälskelse inte kunde pigga upp en?

& så vinner man en doft för att tala om sina drömmar

Det här är ju rätt tokigt men jag var med i en tävling för att vinna en parfym & så plötsligt så får jag en fin kommentar som vinnare. Det gjorde den ruskiga onsdag något finare!

Min nominering om min dröm var ungefär såhär:
Jag drömmer om en liten kattunge som ska heta Signe. Och vi två ska bo i ett litet torp på landet med vita knutar & stora bokhyllor över hela väggarna. Där ska jag skriva lite på min som någon gång kommer ges ut, den ska handla om kärlek och vara lika bitterljuv som just kärleken är. Sedan ska jag någon gång bosätta mig ett slag i Prag, för känslan jag har när Praha ligger under fötterna har jag inte känt någon annanstans. Och om jag får välja själv så finns någon som jag vill ska hålla om mina höfter när jag sover, kyssa mina axlar och förälskas i livet tillsammans med mig. Om jag hade fått välja, alltså. Puss!

Tack, Garderobsgrubbel & byråbekymmer!

45

Att någons närvaro kan få det att ruska om i hela ens existens.


Weheartit.com förstås

44

Produktiva dagar uppskattas i virrvarret av obesvarade blanketter och förvirrande arbetslöshet. Idag ruskade jag tag i livet, hann med allt jag önskade & till med några kramar inne hos pappa för att bli varm i magen när regnet öser ner. Vädret gör mig egentligen ingenting, jag tycker världen känns lite mer levande när den ruskar.

Sedan kan jag tipsa om Det dem aldrig nämner på 2 steg från paradise. Den är så ljuvlig & får det att kikna i magen av förväntan. Snart åker jag & sätter mig i något som blivit min favorit soffa. Tänk en sådan sak att få ha en sådan.

Fridens.


(weheartit.com)

Ett inlägg om den vackraste kvinnan jag känner

Hon skriver med snirkliga röda bokstäver, postar ett brev i fina kuvert med mitt namn på framsidan & hennes i rött på baksidan. Hon pratar om att låna ut sina katter för att jag längtar så mycket efter en egen. Hon döper sina till Signe och Selma & så är Selma plötsligt en hane men det gör ingenting han får heta Selma ändå.

När jag tänker på dig tänker jag på Hallonsoda som bubblar ur näsan, på att sparka i löven med någon som dig, på små kramar i handflatan, på rädsla under samma täcke. På långa vinterpromenader eller mig skjutsandes dig på spark genom staden som ser ut som tagen ur en Astrid Lindgren saga. Jag tänker på fina brev på posten med din handstil. Jag tänker på fräkniga pojkar och kärlek. Jag tänker på att du är som mig i en annan kropp. Jag tänker på alla the koppar som ska värma våra händer, vantar som ska hålla borta förkylning & alla picknickar vi har gjort ihop i tankarna. Jag tänker på Beatles över ett övergångställe i min almanacka.

Hon är den vackraste människan jag vet, faktiskt. För trots att hon har så otroligt tjusiga yttre attribut så är hon en av de mest ödmjuka, mest omtänksamma, vackraste och den mest alldeles ljuvliga jag någonsin mött.

& när hon gifter sig tänker jag vara där. Överraska henne med min närvaro för ibland så är saknaden efter någonting jag inte har alldeles för långt borta. Som i en lägenhet i Dalarna till exempel. Med två katter.


Hoppas det var okej att jag lånade bilderna, älskade vanja.
Vi ses snart, tills dess

Pusss

43

Du får mig att sakna dig. Dina brev på posten & att du lånar ut dina katter.

Älskade Vanja.

RSS 2.0